KEK
Fillimi / Njoftime / Më 10 qershor 2021 përkujtohet dëshmori i kombit, Hysni Xhemajli në 20 vjetorin e rënies heroike të tij
Më 10 qershor 2021 përkujtohet dëshmori i kombit, Hysni Xhemajli në 20 vjetorin e rënies heroike të tij

Më 10 qershor 2021 përkujtohet dëshmori i kombit, Hysni Xhemajli në 20 vjetorin e rënies heroike të tij

Shoqata e Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare njofton të gjithë veteranët e UÇK-së, se nën organizim të familjes, me datën 10 qershor 2021 në nder të veprës, kontributit dhe 20 vjetorit të rënies së dëshmorit të kombit, Hysni Xhemajli në orën 10:30 do të bëhen homazhe në Kalanë e Dëshmorëve në fshatin Sellcë të Tetovës. Gjithashtu homazhe do të bëhen edhe në vendprehjen e dëshmorëve në Gjilan të Republikës së Kosovës në orën 16:00.

Kontrolloni gjithashtu

Tahir Ahmeti

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, organizohet më 24-25 qershor 2021

Takimi për Rishikimin e Përbashkët të Sektorit të Pylltarisë në Kosovë, që organizohet më 24-25 ...