Më 12 maj përkujtohen dëshmorët e kombit Harun Aliu, Shaban Zenuni, Xhafer Shala, dhe Qemal Fejzullahu në 11 vjetotin e rënies

Më 12 maj përkujtohen dëshmorët e kombit Harun Aliu, Shaban Zenuni, Xhafer Shala, dhe Qemal Fejzullahu në 11 vjetotin e rënies

Në shenjë kujtimi dhe nderi lidhur me përvjetorin e 11-të të rënies së Dëshmorëve të Kombit: Harun Aliu “Kushtrimi”, Shaban Zenuni, Xhafer Shala, dhe Qemal Fejzullahu, me datë 12 maj 2021 (e mërkure) organizohen homazhe pranë varrezave të tyre edhe atë sipas orarit në vijim: Xhafer Shala – Rogovë e Hasit (Kosovë) në orën 12:00. Shaban Zenuni – Merovë në orën 13:30. Qemal Fejzullahu – Gërçec në orën 15:00 dhe Harun Aliu- Komandant “Kushrtimi” – Hasanbeg në orën  17:00 – thuhet në njoftimin e Këshillit Organizativ.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …