Më 14 maj bëhet ceremonia e pranim-dorëzimit të donacionit  nga shteti i Norvegjisë për Qendrën Mjekësore të FSK-së.

Ceremonia e pranim-dorëzimit të donacionit me pajisje mjekësore (respiratorë) do të jetë të premten më datë 14.05.2021, në ora 13:00  në ambientet e Qendrës Mjekësore të FSK-së, në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.

Pas aktit të nënshkrimit të donacionit, ministri Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, z. Armend Mehaj dhe ambasadori i Norvegjisë në Kosovë, Jens Erik Grongahl do të kenë prononcim për media.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …