Me 14 qershor 2024 përkujtohen dëshmorët: Armend Kukleci, vellëzerit Gani e Xhafer Balaj dhe Gazmend Lokaj

Të nderuara familje të Dëshmorëve ,invalid dhe veteran të luftës së UÇK-së, të nderuar qytetarë.
Ju njoftojmë se neser me datë 14.06.2024,
mbahen homazhe për Dëshmoret e Kombit .
Homazhet mbahen sipas kësaj agjende:
Ora 11:00 -Gllogjan për Dëshmoret Armend Kukleci,dhe vellëzerit Gani e Xhafer Balaj.
Ora 11:30-Prilep për Dëshmoret e Kombit Blerim dhe Gazmend Lokaj.
Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e Dëshmorëve të Kombit dhe luftën e drejtë të UÇK-së🇦🇱.
Me respekt OVL-UÇK-Deçan

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …