Brickos

Me 18 gusht 2022 në orën 11:00 në Fshati Kleçkë, bëhet zbulimi i Lapidarit për luftëtarin UCK-së Nexhmi Sherif Shala

Organizata e Veteraneve të Luftës së UCK-së, dega në Malishevë, njofton opinion publik se do të bëhet zbulimi i Lapidarit për luftëtarin e orëve të para të UCK-së NEXHMI SHERIF SHALA – Komandat Mali, në një vjetorin e vdekjes se tij. Ceremonia e zbulimit të pllakës bëhet me 18 gusht 2022 dhe fillon në orën 11:00, në Fshatin,  Kleçkë.

Kontrolloni gjithashtu

Shpëtim Zeqir Robaj (15.10.1957 - 30.9.1998)

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të Kombit, Ass.Dr. Shpëtim Robaj

Mbahet Akademinë përkujtimore në shënim dhe nderim  të 25 vjetorit të rënies së dëshmorit të …