KEK
Fillimi / Njoftime / Më 2 nëntor 2020 në 31 vjetorin e rëniës nderohen heronjtë e kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu
31 vjet nga rënia e heronjve të kombit, Fahri Fazliu dhe Afrim Zhitia në luftë të pabarabartë me forcat okupatore serbe

Më 2 nëntor 2020 në 31 vjetorin e rëniës nderohen heronjtë e kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Me rastin e 31-vjetorit të rënies së heronjve të kombit, Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu, më 2 nëntor 2020, në nderim të veprës së tyre, do të mbahen këto aktivitete: Në orën 10:00 nderim pranë Obeliskut të heroit të kombit Afrim Zhitia në Llugë. Në orën 12:00 homazhe te varrezat e heronjëve të kombit Afrim Zhitia e Fahri Fazliu në Prishtinë. Në orën 13:00 nderim te flamuri afër vendit ku kanë rënë heroikisht heronjtë e kombit Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu, në Bregun e Diellit në Prishtinë.

Kontrolloni gjithashtu

Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin e kalimit në amshim të babait të Ramë dhe Shukri Bujës.

Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin e kalimit në amshim të babait të Ramë dhe Shukri Bujës

Lideri i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka shkuar në ngushëllime në familjen Buja, me rastin ...