KEK
Fillimi / Njoftime / Më 21 korrik 2021 përurohet monografia “Shqiponjat s’e braktisin folën” kushtuar dëshmorit të kombit, Mizahir Isma
Më 21 korrik 2021 përurohet monografia “Shqiponjat s’e braktisin folën” kushtuar dëshmorit të kombit, Mizahir Isma

Më 21 korrik 2021 përurohet monografia “Shqiponjat s’e braktisin folën” kushtuar dëshmorit të kombit, Mizahir Isma

Më 21 korrik 2021 behët përurimi i monografisë “Shqiponjat s’e braktisin folën”, monografi për dëshmorin e kombit, Mizahir Isma e autorit Qemajl Krasniqi. Kjo ngjarje do të zhvillohet në Sallën e Kuvendit Komunal të Rahovecit. Pjesëmarrja e juaj është respekt për jetën dhe veprën e të rënëve për liri.

Kontrolloni gjithashtu

Ahmet Qeriqi: Kongresi i Lipovicës, i mbajtur më 25 korrik të vitit 1946 (Kongresi i Pestë i LNDSH-së)

75 vjet më parë, më 25 korrik 1946, në Blinajë të Lypjanit, u mbajt Kongresi i Lipovicës, Kongresi i Pestë i LNDSH-së

Më 25 korrik të vitit 1946, në Blinajë, ish Lypovicë, komuna e Lypjanit, u mbajt  ...