KEK
Fillimi / Njoftime / Më 6 mars 2021 shoqata “Gratë e Dëshmorëve” organizon orë letrare kushtuar gruas së dëshmorit
Më 6 mars 2021 shoqata “Gratë e Dëshmorëve” organizon orë letrare kushtuar gruas së dëshmorit

Më 6 mars 2021 shoqata “Gratë e Dëshmorëve” organizon orë letrare kushtuar gruas së dëshmorit

Shoqata “Gratë e Dëshmorëve” organizon orë letrare kushtuar gruas së dëshmorit. Ky aktivitet kulturor do të mbahet në Shtëpinë e Kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren më 6 mars 2021 duke filluar në orën 14:00.

Kontrolloni gjithashtu

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

KPMM: Plani vjetor i inspektimeve të përbashkëta ndërinstitucionale 2021

Komisioni i Pavarur për Miniera dhe Minerale (KPMM) si çdo vit, edhe këtë vit ka ...