leoni

Më disa aktivitete përkujtimore nesër në komunën e Rahovecit përmbyllet Java e Dëshmorëve

Më disa aktivitete përkujtimore nesër në komunën e Rahovecit përmbyllet Java e Dëshmorëve

Njoftim publik me rastin e përmbylljes së javës së Dëshmorëve në Komunën e Rahovecit, nesër, datë 12 Maj, 2021 (e mërkure) në ora 10:30, bashkë me zyrtarë nga Komuna e Rahovecit, zyrtarë nga shoqatat e dalura nga lufta, dega në Rahovec, këshilli i fshatit Krushë e Madhe dhe me familjarë, në kompleksin memorial, nderojmë ata që ranë për të mos vdekur kurrë. Agjenda: në orën 10:00 në Fortesë, në orën 10:20 në Celinë, në orën 10:30 në Krushë të Madhe, në orën 10:40 në Nagavc, në orën 10:50 në Hoçë e Vogël, në orën 11:00 në Brestovc dhe në orën 11:20 në Apterushë Lavdi e përjetëshme dëshmorëve të rënë ndër breza në Krushë dhe anekënd trojeve shqiptare! – thuhet në njoftimin e kryetarit të Këshillit të fshatit Krushë e Madhe, Selami Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

Sabedin Sherifi: U nda nga jeta në moshë të re, Shyhrete Berisha Agushi, veterane e UÇK-së, infermjere e përkushtuar

Sot në moshë të re ka ndërruar jetë veteranja e UÇK-së, infermjere instrumentare në Spitalin …