KEK
Fillimi / Njoftime / Më moton prilli i (pa)thyer, përkujtohen dëshmorët e Kryengritjes ’81 me postime, poezi, vizatime, ese dhe evokime kujtimesh
Më moton prilli i (pa)thyer, përkujtohen dëshmorët e Kryengritjes '81 me postime, poezi, vizatime, ese dhe evokime kujtimesh

Më moton prilli i (pa)thyer, përkujtohen dëshmorët e Kryengritjes ’81 me postime, poezi, vizatime, ese dhe evokime kujtimesh

Shoqata e të Burgosurve Politikë, Shoqëria Lëvizja dhe Shoqata Familjet e Dëshmorëve bashkë-përkujtojnë dëshmorët e Kryengritjes ’81 në këtë kohë pandemie e karantine me postime, poezi, vizatime, ese, evokime kujtimesh dhe fotografi në rrjetin social “Facebook” me 1 dhe 2 prill 2020 nga ora 8:00 deri në orën 13:00, më moton prilli i (pa) thyer. Jemi Shqiptarë, jo jugosllavë!”,, “Liri! Drejtësi! Barzi!”, “Kosova Republikë”, “Kosova e kosovarëve”, “Trepça është e jona”, “Vetëvendosje! Kushtetutë! Ja me paqe, ja me luftë!”, “Liri Adem Demaçit!”, “Të burgosurit politikë të sillen në Kosovë!”, “lironi shokët!”, “Duam punë”, “Duam bukë”, “Çmimeve stop”…

Kontrolloni gjithashtu

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit paralajmëron protesta nëse nuk miratohet Pakoja e Rimëkëmbjes Ekonomike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit ka paralajmëruar protesta në rast se as në seancën e ...