Fillimi / Lajmet / Melihate Tërmkolli: Të thuhet për Vjosa Osmanin se ka qenë përkthyese e Hashim Thaçit nuk është akuzë, është konstatim
Tërmkolli - Osmanit: Si zyrtare e lartë e LDK-së, të punosh për interesa të Kurtit e kundër LDK-së është e pamoralshme dhe e dëmshme

Melihate Tërmkolli: Të thuhet për Vjosa Osmanin se ka qenë përkthyese e Hashim Thaçit nuk është akuzë, është konstatim

Melihate Tërmkolli ka thënë se Vjosa Osmani ka mbajtur qëndrim dashakeqës ndaj LDK-së. “Nuk ka krisur kiameti për këtë që ka thënë Agim Veliu. Vjosa Osmani për deklarime anti LDK është nënkryetare e LDK-së dhe për një person që mban pozitë të tillë ato kanë qenë dashakeqëse, në momentin kur ne po flasim se po punohet për shtet. Nuk i është dashur Kosovës, as LDK-së. Veliu ka konstatuar, s’ka akuzuar. Të thuhet përkthyese e Hashim Thaçit nuk është akuzë, është konstatim. E kam thënë më parë që puna e parë publike e Osmanit ka qenë përkthyese e Hashim Thaçit dhe atë kohë e presidentit Fatmir Sejdiu”, ka thënë Tërmkolli. Ajo që thuhet për Osmanin është konstatim i gjendjes reale. “Nëse i shet mend një partie dhe do të tregosh se je më e madhe se Rugova e krejt Kosova, mendoj se reagimet në një farë mënyrë janë të justifikueshme”, ka shtuar ajo.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...