MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ramadani: Masat e ndërmarra nga institucionet duhet të vazhdojnë, njerëzit mos ta marrin rolin epidemiologut
Naser Ramadani: Masat që po merren mund të duken të padrejta por e kanë për qëllim shpëtimin e jetëve

Ramadani: Masat e ndërmarra nga institucionet duhet të vazhdojnë, njerëzit mos ta marrin rolin epidemiologut

Drejtori i Institutit të Shëndetësisë Publike të Kosovës, Naser Ramadani ka thënë se masat që janë ndërmarrë nga institucionet e vendit dhe rekomandimet e IKSHP-së lidhur me parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19 duhet të vazhdojnë të respektohen edhe në javët në vijim, ndërsa sa edhe kufizimi i lëvizjes duhet të vazhdojë. Ramadani ka lutur të gjithë që të mos bëjnë presion publik, duke shtuar se njerëzit po vazhdojnë të luajnë rolin e epidemiologut dhe po bëjnë shumë pyetje e llogari. Ai thotë se Prishtina si kryeqytet ka një vëmendje më të madhe nga epidemiologët, për shkak se është një dimension tjetër, por duke mos lënë anash komunat e tjera, sidomos Malishevën, ku ka më së shumti raste me COVID-19 deri më tani.

Kontrolloni gjithashtu

Hani i Elezit përfitues i projektit "Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Hani i Elezit përfitues i projektit “Për mbrojtje të mjedisit përmes përmirësimit të sistemit të kanalizimit te ujërave te zeza”

Nën organizimin e projektit të ekipeve të Gazi Babës dhe Hanit te Elezit është mbajtur ...