Mërgim Lushtaku: Drenica meriton edhe më shumë përkujdesje nga Shteti i Kosovës

Mërgim Lushtaku: Drenica meriton edhe më shumë përkujdesje nga Shteti i Kosovës

Në një shkrim autorial, kandidati i PDK-së për zgjedhjet parlamentare të 11 Qershorit, Mërgim Lushtaku thotë se Drenica meriton edhe më shumë përkujdesje nga Shteti i Kosovës. Diskriminimi shekullor prej shtetit jugosllav dhe atij serb, edhe më tutje nuk është shëruar. Rajoni ynë, përkundër përkujdesjes së institucioneve, vazhdon te mbetet më i pazhvilluari në Republikën e Kosovës. Ne nuk guxojmë të kompleksohemi prej zërave keqdashës. Duhet të vazhdojmë të japim çdo gjë brenda forcave tona, t’i fokusojmë të gjitha energjitë tona, që Drenica ta kap zhvillimin e rajoneve tjera të Kosovës. Për këtë, kam marrë mbështetje edhe nga kryetari Kadri Veseli, për të realizuar investime që do të ndikonin në mënyrë direkte në zhvillimin ekonomik dhe ngritjen e mirëqenies së jetesës në Drenicë, ka shkruar mes tjerash Mërgim Lushtaku.

Kontrolloni gjithashtu

Salla në Besianë ishte e vogël për t’i zënë anëtarë e simpatizantët e PDK-së, ku folën kryetari i degës, Isak Shabani e Ragip Xhaka

Kryetari i degës së PDK-së, në Besianë dhe deputet i Kuvendit të Kosovës, Isak Shabani, …