Fillimi / Opinione / Milaim Mezini: NA FAL, GJENERAL NUK TË PASKAM NJOHUR SA DUHET!
Nasim Haradinaj

Milaim Mezini: NA FAL, GJENERAL NUK TË PASKAM NJOHUR SA DUHET!

..Kam bindjen se në të ardhmen dikush do të mbroj disertacionin e doktoraturës me veprën tuaj, mbrojtjen që po i bëni luftës për liri në gjyqin e imponuar të Hagës, Gjeneral Nasim Haradinaj.

…Më duket se po i shohim: Avdyl Frashërin dhe Sylejman Vokshin në gjyqin e perandorisë Osmane, Avni Rrustemin, në gjyqin e Parisit dhe Adem Demaçin në  gjyqin e UDB-së sllave!

…Na fal Gjeneral që nuk të paskemi njohur  aq sa duhet..!

Tashmë po shihet dhe dihet kush ishte atdhetar, kush lepur dhe kush dhelpër..!

…“Gënjeshtra ka bërë gjysmën e rrugës rreth e çark botës, kur e vërteta sapo është nisur”! (Çurçill)

Përjetësisht me Ju Gjeneral. LIRI PËR ÇLIRIMTARËT

Kontrolloni gjithashtu

Nuredin Lushtaku: Sulmi i 21 janarit i vitit 1998 ndaj familjes Jashari, na mobilizoi të gjithëve për mbrojte të tokës arbërore

Nuredin Lushtaku: Rugova nuk e ka njohur UÇK-në as Komandantin, Adem Jashari, ai kërkonte nga NATO t’ ia ndalte bombardimet Serbisë

Ish-komandanti i gardës ceremoniale të TMK-së, Nuredin Lushtaku, ka rrëfyer lidhur me refuzimin që ka ...