mbpzhr 2018
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Lajmet / Ministrat Skender Reçica dhe Dhurata Hoxha raportojnë sot para Komisioneve përkatëse parlamentare
Ministrat Skender Reçica dhe Dhurata Hoxha raportojnë sot para Komisioneve përkatëse parlamentare

Ministrat Skender Reçica dhe Dhurata Hoxha raportojnë sot para Komisioneve përkatëse parlamentare

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reqica dhe Ministrja e Integrime Evropiane, Dhurata Hoxha raportojnë para Komisioneve përkatëse parlamentare. Fillimisht Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reqica raporton para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione lidhur me Sigurinë, shëndetin dhe kushtet e punës në sektorin privat në Kosovë dhe gjendja momentale lidhur me Koncept dokumentin dhe draftligjin gjithë përfshirës për skemat pensionale. Po gjatë ditës së sotme edhe Ministrja e Integrime Evropiane, Dhurata Hoxha raporton para Komisionit për Integrime Evropiane lidhur me shqyrtimin e Programit Kombëtar për zbatimin e Marrëveshjes së Stabilizim- Asociimit 2019-2023. Komisioni për Integrime Evropiane gjatë kësaj mbledhje shqyrton Projektligjin për mbrojtjen e fëmijës, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së si dhe Projektligjin për të Drejtën Ndërkombëtare Private, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj thotë se me nder kam mbrojtur të drejtën tonë, dje, sot dhe do ta mbrojë gjithmonë

Ramush Haradinaj thotë se me nder kam mbrojtur të drejtën tonë, dje, sot dhe do ta mbrojë gjithmonë

Kryeministri i dorëhequr Ramush Haradinaj postoi në rrjetin social një postim pak para nisjes drejt ...