MINISTRI BYTYQI PRITI NË TAKIM PËRFAQËSUESEN E UNDP-SË, ULRIKA RICHARDSON

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi priti në takim përfaqësuesen e UNDP-së, Ulrika Richardson me të cilën ka diskutuar për projektet aktuale të cilat janë duke u zbatuar, me fokus të veçantë për projektet që ndihmojnë në edukimin e fëmijërisë së hershme dhe edukimin parashkollor.

Ministri Bytyqi në këtë takim ka diskutuar edhe për mënyrën se si ti qasemi luftimit të dukurive negative në shkolla, si dhe ngritjen e cilësisë në arsim.

Ministri Bytyqi dhe Richardson po ashtu theksuan rëndësinë e përfshirjes sa më të madhe të nxënësve të komuniteteve romë, ashkali dhe egjiptian në sistemin arsimor.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …