Airport Adem Jashari
kek
mbpzhr 2018
MIT
Fillimi / Lajmet / Ministri Lluka thotë se gjendja në Telekom nuk është e mirë për shkak të rritjes së punëtorëve dhe shpenzimeve
Ministri Lluka thotë se gjendja në Telekom nuk është e mirë për shkak të rritjes së punëtorëve e shpenzimeve

Ministri Lluka thotë se gjendja në Telekom nuk është e mirë për shkak të rritjes së punëtorëve dhe shpenzimeve

Pas raportimit të Sindikatës së punëtorëve, Menaxhmentit dhe Bordit të Telekomit para Komisionit Parlamentar Hetimor për gjendjen në PTK dhe Vala të premten është paraqitur, ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka. Ai ka shtuar se gjendja në Telekom nuk është e mirë për shkak të rritjes së punëtorëve e shpenzimeve. Ai ka shtuar se në vazhdimësi kanë kërkuar raportim për gjenden në Telekom por raportimi është kryer gjithmonë për vitin që lëmë pas e ligji e parasheh raportimin çdo 3 muaj. Ndërsa i pyetur nga anëtarët e Komisionit për mos fillimin e zbatimit te kodit *383, Lluka ka thënë se duhet paguar 3 milionë euro. Ai ka ripërsëritur se Telekomi është buzë falimentimit.  Blerta Deliu ka pyetur për rastin e anëtarit të Bordit të Telekomit që ka punësuar katër fëmijët e tij. Ndërsa Lluka ka thënë se janë në pritje të një vendimi të Gjykatës.

Kontrolloni gjithashtu

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

21 vite me parë u zhviillua Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së në Llap

Beteja e Kaqandollit është njëra ndër betejat më të lavdishme të UÇK-së, jo vetëm në ...