KEK
Fillimi / Lajmet / Ministri Shala paraqiti projektligjin për performancën energjetike
Ferat Shala

Ministri Shala paraqiti projektligjin për performancën energjetike

Në vazhdimin e seancës në kuvendin e Kosovës, deputetët shqyrtuan projektligjin për performancën energjetike në ndërtesa. U.d Ministri i MMPH, Ferat Shala ka paraqitur projektligjin para deputeteve dhe ka treguar për rëndësinë e tij por në mungesë së kuorumit Kuvendi nuk arriti ta miratojnë këtë projektligj. Në seancën e Kuvendit u shqyrtua raporti i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për vitin 2015, dhe  shqyrtimi i raportit vjetor i Qeverisë së Republikës së Kosovës për funksionimin e sistemit të kontrollit të brendshëm të financave publike në sektorin publik të Kosovës për vitin 2015 si dhe shqyrtimi i disa Raporteve të tjera.

Kontrolloni gjithashtu

Antony Blinken:

Antony Blinken: Marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara dhe Kinës janë sprova “më e madhe gjeopolike” e shekullit

Sekretari amerikan i Shtetit, Antony Blinken, deklaroi të mërkurën se marrëdhëniet mes Shteteve të Bashkuara ...