Fillimi / Lajmet / Ministria e Arsimit dhe Shkencës apelon për vazhdimin e respektimit të masave kundër pandemisë virusit korona
Ministria e Arsimit dhe Shkencës apelon për vazhdimin e respektimit të masave kundër pandemisë virusit korona

Ministria e Arsimit dhe Shkencës apelon për vazhdimin e respektimit të masave kundër pandemisë virusit korona

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka bërë sot thirrje për vazhdimin e respektimit të masave kundër pandemisë COVID-19, në mënyrë që mësimi të vazhdojë të zhvillohet sipas skenarit A, me prezencë në shkollë. Në një komunikatë për media thuhet se mësimdhënësit, nxënësit, prindërit dhe menaxhmenti i shkollave duhet të kenë kujdes të vazhdueshëm në respektimin e distancës, higjienës dhe bartjes së maskës. MASH kërkon nga studentët, mësimdhënësit, menaxhmentet e universiteteve dhe fakulteteve, si dhe kolegjeve për respektimin strikt të masave parandaluese ndaj pandemisë. Po ashtu, MASH kërkon nga institucionet e arsimit në të gjitha nivelet që të ndërmarrin masa parandaluese dhe mbrojtëse sipas rekomandimeve të IKSHPK-së dhe Ministrisë së Shëndetësisë.

Kontrolloni gjithashtu

Avdullah Hoti: Sovraniteti e integriteti territorial i Kosovës nuk negociohet, Kushtetuta është e paprekshme

Avdullah Hoti: Sovraniteti e integriteti territorial i Kosovës nuk negociohet, Kushtetuta është e paprekshme

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti, ka zhvilluar një takim me Emisarin e BE-së për dialogun ...