MASHT kërkon nga DKA-të që ta mbikëqyrin situatën e gripit sezonal dhe nxënësit me gripit të qëndrojnë në shtëpi

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë uron nxënësit e mësimdhënësit për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka bërë të ditur se tashmë janë bërë të gjitha përgatitjet për fillimin e viti të ri shkollor 2016-2017. Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor shkollat e arsimit parauniversitar orën e  parë e mësimit duhet t ia  kushtojnë Nënë Terezës. Ministria e Arsimit, iu uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e vitit të ri shkollor 2016 -2017, dhe zotohet që në vazhdimësi të mbetet e përkushtuar dhe të ofrojë mundësi dhe kushte të mira për një arsim cilësorë dhe uron që të gjithë përgjegjësit arsimor, mësimdhënësit dhe nxënësit të angazhohen në realizmin suksesshëm të misionit të përhershëm për ngritjen e cilësisë në arsim, thuhet në njoftimin e MASHT-it.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …