Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet në Merdare janë deri në 2 orë

Ministria e Jashtme fton shqiptarët e Kosovës të mos rrugëtojnë nëpër Serbi

Pas publikimit jo zyrtar të një lajmi mbi zhdukjen e një të riu shqiptar në kufirin Hungari Serbi, ku shqiptarët po maltretohen nga policët serbë gjatë kalimit të kufirit, Ministria e Punëve të Jashtme të Kosovës  ka ftuar bashkëqytetarët që të shfrytëzojnë pika kufitare dhe rrugë të tjera  alternative pasi ka një numër të madh të vizitorëve nga shumë shtete të rajonit që po i shfrytëzojnë rrugët nëpër Serbi për t’u kthyer në vendet e tyre për festat e fundvitit,  thuhet në një komunikatë të MPJ-së. Serbia nuk i njeh letërnjoftimet e Kosovës dhe kërkon nga qytetarët  e vendit tonë të pajisen me një letër ku thuhet se Serbia nuk e njeh Kosovën.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj: AAK po rritet në Gjermani, jemi bashkë në përkushtimin tonë për ta orientuar vendin drejt zhvillimit

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka theksuar rëndësinë e bashkatdhetarëve në çdo proces për të …