MFSK-ja është zotuar ta dërgojë në Qeverinë e Kosovës Projektligjin për Ushtrinë e Kosovës

Ministria  e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj për vitin akademik 2021-2022

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve të rinj, që do të jenë studentë/kadetë në Akademinë Ushtarake (Qendrën e Studimeve Universitare)  të FSK-së.

Po ashtu në këtë konkurs do të përzgjidhen edhe kadetët që  do të studiojnë në akademitë e vendeve mike dhe partnere si në:

Akademinë  Ushtarake të Forcave Tokësore në Republikën e Turqisë,

Akademinë  Ushtarake në Republikën e Kroacisë -Menaxhimi dhe Udhëheqja ushtarake, si dhe në Akademinë  Ushtarake në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Konkursi do të jetë i hapur nga data  31 maj 2021  deri më  11 qershor 2021 .

Aplikimi bëhet online:

https://rekrutimi.fsk-rks.org/Apply

Kontaktet:  www.mod.rks-gov.net;  nr. tel. 038- 555584 2044 dhe 038- 555584 2045 nga ora 09:00 deri 15:00.

Më gjerësisht:

https://docs.google.com/document/d/1LN8qzmWVSzXMrk0pH4QI4YXOKOAnUilq8ZClJxzlGBs/edit

Bëhu kadet i FSK-së!

Bëhu oficer i Ushtrisë së Kosovës!

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …