KEK
Fillimi / Lajmet / Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga sot terminet për vula apostile duhet të bëhen online
MPB ende nuk e shfuqizon vendimin e para një muaji në lidhje me lëshimin e lejeqëndrimit për të huaj

Ministria e Punëve të Brendshme njofton qytetarët se nga sot terminet për vula apostile duhet të bëhen online

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil, i njofton të gjithë qytetarët se për shkak të rrezikut nga përhapja e COVID-19, nga sot më 04.08.2020 duhet të caktojnë terminet online për vulosjen me vulë apostile/verifikuese të dokumenteve të Gjendjes Civile. “Të gjithë qytetarët për të marr këtë shërbim duhet të hynë në këtë link: https://arcterminet.rks-gov.net”, thuhet në njoftimin e MPB-së. Bëhet e ditur se kërkesën palët mund ta bëjnë personalisht, ndonjëri nga anëtarët e familjes, apo personi i autorizuar.

Kontrolloni gjithashtu

Adil Behramaj: Nga 100 deputetët shqiptarë, as 61 prej tyre nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së

Adil Behramaj: Nga 100 deputetët shqiptarë, as 61 prej tyre nuk janë të interesuar që ta mbrojnë luftën e UÇK-së

Këshilltari politik i kryetarit Thaçi, Adil Behramaj, pas debatit politik se kush e mbron dhe ...