KEK
Fillimi / Lajmet / Ministria e Shëndetësisë është duke e bërë plotësim-ndryshimin e Projektligjin për Sigurime Shëndetësore
Ministria e Shëndetësisë është duke e bërë plotësim-ndryshimin e Projektligjin për Sigurime Shëndetësore

Ministria e Shëndetësisë është duke e bërë plotësim-ndryshimin e Projektligjin për Sigurime Shëndetësore

Ministria e Shëndetësisë e drejtuar nga Armend Zemaj është duke e bërë plotësim-ndryshimin e Projektligjin për Sigurime Shëndetësore, ligj ky që ekziston tash e 6 vite. Disa nene të tij është dashur të amendamentohen që nga viti 2016. Ish-ministri i Shëndetësisë, Imet Rrahmani, nuk kishte arritur ta dërgojë atë në Kuvend, pasi që ishte rrëzuar qeveria, njëjtë kishte ndodhur edhe me qeverisjen e kaluar. Ministria e Shëndetësisë ka thënë se janë duke e bërë plotësim-ndryshimin e këtij ligji. Por nuk kanë treguar qartë se kur do të përfundohet.

Kontrolloni gjithashtu

Në mëngjesin e sotëm janë takuar kryetari i vendit, Hashim Thaçi, lideri i PDK-së, Kadri Veseli dhe ai i AAK-së, Ramush Haradinaj

Në mëngjesin e sotëm janë takuar kryetari Thaçi, lideri i PDK-së, Kadri Veseli dhe ai i AAK-së, Ramush Haradinaj

Nga Partia Demokratike e Kosovës kanë dhënë detaje për takimin që ka pasur sot i ...