Miroslav Lajçak e ka njoftuar, z. Jean-Pierre Lacroix, lidhur me me zhvillimet e fundit në dialogun, Kosovë-Serbi

Emisari i Bashkimit Evropian, Miroslav Lajçak, ka takuar në New York nën sekretarin e Përgjithshëm të OKB-së për Operacionet e Paqes, Jean-Pierre Lacroix. Përmes një postimi lidhur me  kete rast,   ai ka njoftuar z. Lacroix me zhvillimet e fundit në dialogun Kosovë-Serbi. Lajçak, ka bërë të ditur se bashkë kanë folur edhe mbi dinamikën në Ballkanin Perëndimor.

Kontrolloni gjithashtu

Pagat aktuale në Kosovë nuk mundësojnë jetë të dinjitetshme

Njohësit e fushës së ekonomisë dhe përfaqësues të punëtorëve kanë thënë se pagat aktuale në …