Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / MPJ është në kontakt me Ambasadën e Kosovës në Australi, dhe informohet për sigurinë e stafit e të shtetasve
MPJ është në kontakt me Ambasadën e Kosovës në Australi, dhe informohet për sigurinë e stafit e të shtetasve tanë

MPJ është në kontakt me Ambasadën e Kosovës në Australi, dhe informohet për sigurinë e stafit e të shtetasve

Australia këto ditë po përballet me zjarre të mëdha. Lidhur me situatën e shtetasve kosovarë që jetojnë atje Ministria e Punëve të Jashtme është në kontakt të përditshëm me Ambasadën e Republikës së Kosovës në Australi, dhe informohet për sigurinë e stafit diplomatik dhe të shtetasve kosovarë, pas zjarreve që kanë kapluar disa zona të këtij kontinenti, me përmasat e një fatkeqësie të madhe natyrore. Meqenëse Kosova ka ambasadë të veten në këtë shtet, dhe nëse ka MPJ ndonjë plan evakuim të personelit diplomatik deri në përmirësim të situatës, pasi shumë njësi federale tashme kanë deklaruar gjendje alarmi në disa pjesë të Australisë, Ambasada e Republikës së Kosovës në Canberra ka raportuar gjendjen në Ministrinë e Punëve të Jashtnme, në detaje, duke parashikuar edhe rrezikshmërinë.

Kontrolloni gjithashtu

Nik Gjeloshaj: Qeveria e Malit të Zi po i hakmerret komunës së Tuzit për shkak të vendosjes së Flamurit të Kosovës

Nik Gjeloshaj: Qeveria e Malit të Zi po i hakmerret komunës së Tuzit për shkak të vendosjes së Flamurit të Kosovës

Kryetari i komunës shqiptare të Tuzit, Nik Gjeloshaj, vendimin e qeverisë malazeze për të mos ...