KEK
Fillimi / Lajmet / Murat Meha: Keqinterpretimi i “profesionistëve” për qëllime politike, në dem të shtetit e të popullit
Murat Meha

Murat Meha: Keqinterpretimi i “profesionistëve” për qëllime politike, në dem të shtetit e të popullit

Në një reagim të kryetarit të Komisionit qeveritar për demarkacion, z. Murat Meha thuhet se më 23 Gusht 2016, ai ka reaguar kundër një shkrimi të botuar në Telegrafi.com lidhur me artikullin që kishte të bënte me disa atlase profesionale të prodhuara nga vetë ai, mirëpo  përmes  artikullit  pretendohej se në këto atlase Çakorri është pjesë e territorit të Republikës së Kosovës. Për të dëshmuar se kjo ishte e pavërtetë, dhe për të dëshmuar se në të gjitha atlaset e mia Çakorri ka qenë jashtë territorit të Republikës së Kosovës, reagimin tim e ilustrova edhe me fotografi, ku në një hartë vizatova një “rreth të kuq” përmes të cilit ilustrim desha të dëshmoj se edhe në atlaset që kam punuar gjatë karrierës sime, Çakorri nuk ka qenë pjesë e territorit të Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të grave shtatëzëna nga institicionet publike edhe ato private

Albulena Haxhiu: Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për lirimin nga puna të gjitha grave shtatëzëna

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka bërë me dije se Qeveria ka marrë vendim për ...