Isa Mustafa

Mustafa: Shtyrja e zgjedhjeve do të ishte vendim i gabueshëm

Ish kryeministri i Kosovës nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Isa Mustafa ka thënë se shtyrja e zgjedhjeve do të ishte vendim i gabueshëm. Ai është cituar të ketë thënë se mbajtja e zgjedhjeve është akti më i lartë demokratik të një vendi dhe ka shtuar se ka forma të tjera për t’u ruajtur shëndeti i qytetarëve. “Presidentja ka të drejtë të trajtojë vlerësimet dhe rekomandimet e IKSHPK-së, por gabon keq nëse i shtynë zgjedhjet. Zgjedhjet janë atributi kryesor i demokracisë, i shprehjes së besimit të popullit se kush duhet ti qeverisë. Ka mënyra që zgjedhjet të mbahen dhe të ruhet shëndeti i qytetarëve”, është cituar të ketë deklaruar ish kryeministri, Isa Mustafa.

Kontrolloni gjithashtu

Përfaqësuesit e Qeverisë, BQK-së dhe të Trustit takohen sot për të diskutuar zbatimin e Ligjit për Rimëkëmbjen

Sot, në Prishtinë pritet të mbahen protesta për lejimin e tërheqjes së një përqindjeje të mjeteve të Trustit pensional

Sot, në orën 12.00 në Prishtinë pritet të mbahen protesta  për lejimin e tërheqjes së …