Në mesin ambasadorëve që pritet të shkarkohen nga Qeveria Kurti është edhe veprimtari, Nait Hasani, ambasador në Shqipëri

Nait Hasani: Albin Kurti po kërkon zgjedhje të parakohshme për t’i ikur përgjegjësisë

Ish-ambasadori i Kosovës në Shqipëri, veprimtari i njohur Nait Hasani, ka kritikuar ashpër kryeministrin Albin Kurti, duke e akuzuar për kërkimin e zgjedhjeve të parakohshme me qëllim të shmangies së përgjegjësisë për dështimet e qeverisë së tij. Ftesa e Kurtit drejtuar partive opozitare për zgjedhje të parakohshme është një veprim absurd që synon të largojë vëmendjen nga problemet reale të vendit. Nait Hasani përmendi disa nga sfidat me të cilat përballet qeveria aktuale, duke përfshirë dështimin për të hyrë në agjendën e Këshillit të Ministrave të Këshillit të Evropës për anëtarësim, çështjen e përdorimit të dinarit serb në Kosovë dhe situatën rreth Manastirit të Deçanit. Ai theksoi se këto janë vetëm disa nga dështimet e administratës së Kurtit.  Kjo situatë vjen në një moment të rëndësishëm për politikën e Kosovës, ndërsa vendi përballet me sfida të shumta në arenën ndërkombëtare dhe një dialog të tensionuar me Serbinë, duke e bërë të nevojshme një udhëheqje të qartë dhe strategji të mirë menduar për të ardhmen e vendit.

Kontrolloni gjithashtu

Ramush Haradinaj

Ramush Haradinaj: Mospërfshirja e Kosovës në votimin e Këshillit të Ministrave, një dështim i madh

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka kritikuar ashpër kryeministrim Albin Kurti lidhur me mospërfshirjen e …