Naser Ramadani: IKSHPK është i gati që pas arritjes vaksinave të bëhet dhënia e tyre në çdo qytet të Kosovës

Naser Ramadani: IKSHPK është gati që pas arritjes vaksinave të bëhet dhënia e tyre në çdo qytet të Kosovës

Është mbajtur mbledhja Komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës epidemiologjike lidhur me Covid19. Drejtori i IKSHPK-së, Naser Ramadani, ka thënë se ky institucion është i gatshëm që pas arritjes së kontigjentit të parë të vaksinat të bëhet dhënia e tyre në çdo komunë. “IKSHPK po pret kontigjentin e parë të vaksinave dhe është i gatshëm që sapo të vijnë ato të shpërndahen dhe të jepen sipas përcaktimit të strategjisë”, tha ai. Në këtë mbledhje drejtori i Emergjencës në QKUK Basri Lenjani tha se në ShSKUK situata për momentin është e menaxhueshme.

Kontrolloni gjithashtu

Radio-Kosova e Lirë sot shënoi 25-vjetorin e përfundimit me sukses të misionit informativ, historik, gjatë luftës së UÇK-së

Radio-Kosova e Lirë, në bashkëpunim me TV-Diellin dhe përkrahës e ndihmës të saj, sot shënoi …