Ndahet nga jeta djali i dëshmorit të kombit Asllan Kleçkes dhe veterani i UÇK-së Luan Kleçka nga Rahoveci

Ndahet nga jeta djali i dëshmorit të kombit Asllan Kleçkes dhe veterani i UÇK-së Luan Kleçka nga Rahoveci

Organizata e Veteranëve të Luftës së UÇK-së dega në Rahovec njofton opinionin e gjerë se pas një sëmundje të shkurtër ka ndërruar jetë Luan Kleçka, nga Rahoveci një nga ushtarët e parë i radhitur në radhët e UÇK-së, se bashku me dy vëllezërit dhe babën Asllan Kleçken, tani dëshmor i kombit. Varrimi i tij bëhet sot më 4 qershor 2021 në orën 15:00 në Kompleksin e Dëshmorëve ku varrosen edhe veteranët në Rahovec.

Kontrolloni gjithashtu

Brendi Amerikan RC Feston 20 Vjetorin në Kosovë me RC NO SUGAR: Shija e Shumëpritur!

RC No Sugar ka mbërritur në treg pas kërkesave të shumta nga konsumatorët tanë. Kjo …