Ndahet nga jeta veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së Shaip Morina nga Gllareva e Klinës

Ndahet nga jeta veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së Shaip Morina nga Gllareva e Klinës

Pas një sëmundje të shkurtë, ka vdekur veterani dhe invalidi i luftës së UÇK-së nga Gllareva e Klinës, Shaip Morina. I ndjeri kishte lindur në Gllarevë më 14. 11. 1966 dhe ka qenë i plagosur gjatë luftës së fundit. Varrimi i tij do të bëhet nesër (e premte) me 16 prill 2021 në orën 15:00 në varrezat e dëshmorëve në Grabanicë.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …