Ndërron jetë ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Ferati, nga Mitrovica

Ndërron jetë ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Ferati, nga Mitrovica

Sot ka ndërruar jetë ish-ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Agim Ferati, nga Mitrovica. Ai ishte pjesë e Brigadës 141 “Mehë Uka” të Zonës Operative të Shalës. Lajmin për vdekjen e tij e dhanë sot familjarët e tij. Varrimi i të ndjerit bëhet me 21 shkurt 2021 ditën e diele me namazin e drekës në varrezat e dëshmorëve në Shipol të Mitrovicës. Për shkak të rrethanave pandemike sipas njoftimit të familjes nuk do të këtë të pame dhe ngushëllimet pranohen vetëm përmes telefonit.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …