Fillimi / Lajmet / Në Bushat të Drenasit fillojnë punimet për ndërtimin e sallës së edukatës fizike në shkollën “Xheladin Gashi – Plaku”
Në Bushat të Drenasit fillojnë punimet për ndërtimin e sallës së edukatës fizike në shkollën “Xheladin Gashi – Plaku”

Në Bushat të Drenasit fillojnë punimet për ndërtimin e sallës së edukatës fizike në shkollën “Xheladin Gashi – Plaku”

Sot në Bushat të Drenasit fillojnë punimet për ndërtimin e Sallës së edukatës fizike në shkollën “Xheladin Gashi – Plaku”. Në ceremoninë e fillimit të punimeve do të merr pjesë edhe kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli. Punimet për ndërtimin e Sallës së edukatës fizike në shkollën “Xheladin Gashi – Plaku” do të fillojnë në ora 10.00.

Kontrolloni gjithashtu

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike Kosova dhe Izraeli hapin Korporaten Zhvillimore dhe Investuese

Menjëherë pas vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Kosovës dhe Izraelit është hapur Korporata Zhvillimore dhe ...