KEK
Fillimi / Institucionet / Në fshatin Baballoq, janë përfunduar rrugët “21 Prilli”, “Rexhë Batushaj” dhe rruga tek Mulliri

Në fshatin Baballoq, janë përfunduar rrugët “21 Prilli”, “Rexhë Batushaj” dhe rruga tek Mulliri

Në kuadër të rregullimin të infrastrukturës rrugore dhe krijimit të kushteve më të mira për të gjithë qytetarët e komunës së Deçanit, në fshatin Baballoq, janë përfunduar edhe rrugët “21 Prilli”, “Rexhë Batushaj” dhe rruga tek Mulliri. Për banorët e këtij fshati asfaltimi i këtyre rrugëve do të thotë krijim i kushteve më të mira për qarkullim, lidhje më të lehtë më rrugët kryesore njëkohësisht zhvillim të turizmit dhe bujqësisë.

Kontrolloni gjithashtu

SHFMU,, Dëshmorët e Baballoqit ’’ pranon pjesën e parë të pajisjeve për shkollë nga MASHT

Pas investimeve në rregullimin e ambientit të  brendshëm dhe të jashtëm të Shkollës Fillore të ...