KEK
Fillimi / Institucionet / Në fshatin Çifllak, nis ndërtimi i Qendrës së Mjekësisë Familjare

Në fshatin Çifllak, nis ndërtimi i Qendrës së Mjekësisë Familjare

 

Në fshatin Çifllak të komunës së Rahovecit kanë nisur punimet për ndërtimin e objektit të ri të Qendrës së Mjekësisë Familjare. Në ceremoninë e nisjes së punimeve i pranishëm ishte kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi,  zëvendësministri i Shëndetësisë, Ali Berisha, nënkryetari Fatmir Iska, drejtori i shëndetësisë Samir Mustafa,  drejtori i financave Afrim Limani dhe banor të këtij fshati. Në fjalën e tij të mbajtur në ceremoninë e fillimit të punimeve, kryetari Latifi u shpreh se një projekti i tillë në këtë fshat ka qenë i domosdoshëm të ndërtohet dhe se banoret e kësaj ane, do të kenë qasjen e tyre më të lehtë në shëndetësi, si një sektor jetik për mirëqenien e qytetarëve. Vlera e projektit për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare, buxhetit të komunës së Rahovecit do ti kushtoj 82,996 euro.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata humanitare “Human Appeal International” ndihmon 38 familje në komunën e Hanit të Elezit

Shoqata humanitare “Human Appeal International” me seli në Prishtinë e cila është e përqendruar kryesisht ...