Fillimi / Institucionet / Në fshatin Studenqan këtë vit janë investuar 136,502.70 €

Në fshatin Studenqan këtë vit janë investuar 136,502.70 €

Komuna e Suharekës këtë vit në fshatin Studenqan ka investuar në projekte kapitale 136,502.70 €.

Gjatë këtij viti janë realizuar këto projekte:

Ndërtimi i rrugës Kroi i Gurit dhe Bregu I Diellit,

Ndërtimi i rrugës “Eqerem Çabej” dhe Arrat në Reshtan,

Ndërtimi i trotuarit në Rr. Dëshmoret e Gurrës,

Ndërtimi i trotuarit në Rr. Guri i artë

Rregullimi i varrezave të fshatit dhe

Ndërtimi i rrugëve lokale Kroi i Gurorit dhe Bregu i Diellit.

Vazhdojmë me projekte tjera kapitale në vitin 2017 për fshatin Studenqan, projekte këto të cilat do të ndikojë dukshëm në përmirësimin e jetës së qytetarëve.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, takohet me punonjësit e administratës, diskutojnë për respektimin e orarit të punës dhe lehtësimin e shërbimeve për qytetarë

Në sallën e mbledhjeve të Kuvendit Komunal të Rahovecit, kryetari i Komunës, Smajl Latifi ka ...