Brickos

Ministria e Punëve të Brendshme u ka bërë thirrje qytetarëve të shmangin të gjithë shkaktarët e mundshëm të zjarrit

Në Gjinar të Elbasanit situata është alarmante, pasi zjarri rrezikon edhe shtepitë e banorëve

Në Gjinar të Elbasanit situata është bërë alarmante, pasi zjarri rrezikon edhe shtepitë e banorëve. Era dhe temperaturat e larta janë në favor të zjarrit. Gjithashtu, terreni malor pranon vetëm ndërhyrje nga ajri. Janë rreth 10 banesa shumë pranë pyllit me pisha. Banorët nuk janë larguar nga shtëpitë e tyre dhe burrat po presin pemët në mënyrë që zjarri të mos afrohet.

Kontrolloni gjithashtu

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku kanë diskutuar për gjendjen e arsimit në vend

AAK-ja me partnerët e koalicionit kanë organizuar një tryezë, ku  kanë diskutuar për gjendjen e …