Në Gllogjan u përkujtua dëshmori i kombit, Agim Selmanaj, në 19 vjetorin e rëniës së tij

Në Gllogjan u përkujtua dëshmori i kombit, Agim Selmanaj, në 19 vjetorin e rëniës së tij

Sot, më 1 maj, në varrezat e dëshmorëve në Gllogjan është përkujtuar dëshmori i kombit, Agim Selmanaj. Agim Selmanaj ka rënë heroikisht më 1 maj të vitit 1999 në fshatin Ratish të Deçanit. Në 19 vjetorin e përkujtimit të dëshmorit Agim Selmanaj në Gllogjan kanë marrë pjesë një numër i madh i qytetarëve, përfshirë edhe shumë ish ushtarak, ushtarak e politikanë. Nderime për Agimin ka bërë edhe bashkëluftëtari i tij, shoku i fëmijërisë, Daut Haradinaj. Po ashtu të pranishëm ishin edhe kryetari i Deçanit, Bashkim Ramosaj, deputetët Shkumbin Demaliaj, Time Kadriaj, Muharrem Nitaj, etj.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …