MIT
Airport Adem Jashari
kek
Fillimi / Institucionet / Në Junik u mbajt aktiviteti tradicional „Dita e Gështenjës“   

Në Junik u mbajt aktiviteti tradicional „Dita e Gështenjës“   

Komuna e Junikut në bashkëpunim me Organizatën Holandeze për Zhvillim në Kosovë CNVP (Bashkojmë Vlerat e natyrës me Njerëzit) ka organizuar aktivitetin tradicional „Dita e Gështenjës“.

Dita e Gështenjës u përcoll me një mori aktivitetesh si: tregun e trashëgimisë natyrore me produkte të ndryshme të gështenjës, mjaltës, qajra dhe produkte tjera pyjore jo drusore, muzikë dhe valle lokale, ku mysafirët gjatë tërë kohës patën mundësi të shijonin gështenjat e pjekura dhe përcillnin punën e nxënësve që po përgatisnin gështenja në varg për të pranishmit.

Kontrolloni gjithashtu

Vitia  njofton opinionin publik për mbledhjen e –X- të rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se mbledhja e -X- e rregullt e Komiteti për ...