leoni

FSK

Në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes ka filluar shkollimin gjenerata e parë e Kursit të Rreshter Majorëve

Në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes ka filluar shkollimin gjenerata e parë e Kursit të Rreshter Majorëve. Me këtë kurs, Forca e Sigurisë së Kosovës i kompleton të gjitha nivelet e sistemit të edukimit për nënoficerë. Kursi i Rreshter Majorëve është niveli me i lartë i edukimit profesional ushtarak për nënoficerët e FSK-së. Programi i këtij kursi është hartuar në bazë të standardeve me të larta të edukimit profesional ushtarak dhe është në përputhje me programin e Akademisë së Rreshter Majorëve të SHBA-ve, ka bërë të ditur Forca e Sigurisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Parlamenti Evropian: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme, njohja nga të gjitha shtetet e BE-së do të ishte në dobishme

Parlamenti Evropian: Besueshmëria e BE-së po dëmtohet nga mungesa e suksesit në dialogun ndërmjet Kosovës e Serbisë

Parlamenti Evropian në rezolutën  që e miratoi të enjten, konstaton se besueshmëria e Bashkimit Evropian …