Në Kongresin Amerikan është bërë thirrje për sjelljen para drejtësisë për vrasësit e vëllezërve Bytyqi

Në Kongresin Amerikan, është votuar rezoluta për vrasjen e Agron, Mehmet dhe Ylli Bytyqi, në vitin 1999 në Serbi. Në Kongres është bërë thirrje për sjelljen para drejtësisë të vrasësit të vëllezërve Bytyqi. Aty u bë thirrje  për sjelljen para drejtësisë vrasësit e vëllezërve Bytyqi. Vëllezërit Bytyqi kishin shtetësi amerikane dhe ishin pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës . Ata u vranë në Serbi, pas përfundimit të luftës në Kosovës, derisa ishin në paraburgim në Serbi. Trupat e tre vëllezërve u gjetën në korrik të vitit 2001 në një varr masiv që kishte  70 shqiptarë, pranë objektit të trajnimit të Njësisë Speciale Anti-Terroriste. Trupat u gjetën me duar të lidhura dhe me armë zjarri në kokë.

Kontrolloni gjithashtu

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe shumë të tjerë janë plagosur

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe …