Maki Beqiri-Asllani: Mos ndërlidhni asgjë me luftën, ajo nuk ka të bëjë asgjë as me fushatën parazgjedhore

Maki Beqiri Asllani: RKL i vetmi tempull ku frymon liria me emrat e atyre që derdhën gjakun dhe jo vetëm

Me rastin e 23 vjetorit të përmbylljes së transmetimit të Radios Kosova e Lirë, në Malet e Berishës, analistja Maki Beqiri Asllani  ka shkruar: 23 vite më parë atje në Malet e Berishës për herë të fundit u dhanë këto lajme nga Radio Kosova e Lirë.

Atë e ditë, kohë e sot vazhdon të jetë i vetmi tempull ku frymon liria me emrat e gjithë atyre që derdhën gjakun dhe jo vetëm.

Ju paqin dëshmorë e martirë Juve Gjak-Roje!

Ju pastë liria e Kosovës!

Rrugëtim më të lehtë tutje nga Istikami në Malet e Berishës në Istikamin e Prishtinës!

Zemra e atdheut pulson tek Ju.

Unë  e ndjej, sinqerisht ka shkruar analistja Maki Beqiri Asllani.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti sërish në Greqi për herën e dytë brenda një periudhe relativisht të shkurt

Mr. Sadete Islamaj: Thirri mendjes Albin se ke prekë në plagën e Kosovës!

Realiteti që po shohim këto ditë në Kosovë po na dukët i trishtuar, ndoshta  kjo …