Brickos

Të mërkurën të mbahet seanca e jashtëzakonshme me kërkesë të Grupit Parlamentar të LDK-së

Në Kuvendin e Kosovës ratifikohet marrëveshja financiare IPA 2016

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar Ligjin e marrëveshjes financiare IPA 2016. Kjo marrëveshje, nga e cila Kosova përfiton rreth 70 milionë eurosh, u votua me 98 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

Kontrolloni gjithashtu

Ravi Batra: Kryeministri, Edi Rama, ka goditur padrejtësinë djallëzore kundër Kosovës dhe Hashim Thaçit, nga Gjykata Speciale

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pasi iu hap rruga për anëtarësim në KiE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shprehur gëzimin dhe urimin e tij për Kosovën pas …