Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Në nëntor do të mbahet Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë
Në nëntor do të mbahet Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë

Në nëntor do të mbahet Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë

Kongresi i parë i kryetarëve të komunave të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë do të mbahet në nëntor të këtij viti. Këtë e ka bërë të ditur zëvendëskryeministri Besnik Tahiri, i cili tha se me këtë paltformë do të identifikohen fushat e bashkëpunimit dhe intensifikojë komunikimin në mes Komunave në Republikën e Kosovës dhe Bashkive në Republikën e Shqipërisë. “Ky lloj bashkëpunimi, përveç aspektit institucional, ka për synim që bashkëpunimin ta zgjeroj në nivel kulturorë, social dhe ekonomik, duke krijuar hapësirë dhe mundësi të njohjes e bashkëpunimit në një rrafsh më praktik”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministri i MPB-së Agim Veliu, vizitoi Inspektoratin Policor të Kosovës(IPK)

Ministri i MPB-së Agim Veliu, viziton Inspektoratin Policor të Kosovës, i ofron mbështetje këtij insitucioni

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, pas një vizite që ka pasur në Inspektoratin ...