kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Lajmet / Në PZAP janë dorëzuar 67 ankesa pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve
Në PZAP janë dorëzuar 67 ankesa pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

Në PZAP janë dorëzuar 67 ankesa pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve

67 ankesa janë dorëzuar në PZAP pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga KQZ-ja. Këtë e ka konfirmuar edhe Mul Desku nga ky institucion. Ai ka bëtrë të ditur se numrin më të madh të ankesave e kanë parashtruar partitë minoritare në Kuvendin e Kosovës. “14 ankesa janë parashtruar nga Lidhja Demokratike e Kosovës, 1 nga Partia Demokratike e Kosovës, 2 nga koalicioni NISMA-AKR-PD, 42 nga Samostalna Liberalna Stranka, 1 nga Partia Demokratike e Ashkalinjëve të Kosovës, 4 nga Partia Kosovskih Serba, 1 nga koalicioni VAKAT”, kë bërë të ditur Desku. Afati për pranimin e ankesave në PZAP ka përfunduar sot në orën 10:00. Me të marrë vendimin nga PZAP, palët e pakënaqura kanë të drejtë ankese në Gjykatën Supreme brenda 24 orëve.

Kontrolloni gjithashtu

MBPZHR: Demant për shkrimin e Gazetës Koha Ditore “Qeveria paguan mijëra euro qira për zyrat që nuk i shfrytëzon”

MBPZHR: Demant për shkrimin e Gazetës Koha Ditore “Qeveria paguan mijëra euro qira për zyrat që nuk i shfrytëzon”

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), demanton shkrimin e gazetës “Koha Ditore”, me ...