Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Në QNR janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it
Në Qendrën e Numërimit e Rezultateve janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Në QNR janë rinumëruar deri më tani 31 përqind e vendvotimeve pas vendimit të PZAP-it

Rreth 31 përqind e vendvotimeve janë rinumëruar deri më tani në Qendrën e Numërimit e Rezultateve. Një gjë të tillë e ka bërë të ditur zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi. “Gjatë ditës së shtunë, 16 nëntor, janë rinumëruar 134 vendvotime. Pra, në përgjithësi sipas të dhënave të deritashme, numri i vendvotimeve të rinumëruara është: 433 vendvotime apo rreth 31%”, ka theksuar ai. Kujtojmë se para pak ditëve ka filluar procesi i rinumërimit të 1 mijë e 428 vendvotimeve pas vendimit që ka marrë Paneli për Ankesa dhe Prapashtesa./Kp/

Kontrolloni gjithashtu

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Veliu: Të gjithë policët të kompensohen dhe stimulohen për punën dhe angazhimin e tyre gjatë kësaj periudhe

Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu ka theksuar përkrahjen e fuqishme ...