KEK
Fillimi / Lajmet / Në Ruhot të Pejës, në shtëpinë e ish-komandantit të UÇK-së “Mixha” – Qerim Berisha u zbulua pllaka e UÇK-së
Në Ruhot të Pejës, në shtëpinë e ish-komandantit të UÇK-së “Mixha” - Qerim Berisha u zbulua pllaka e UÇK-së

Në Ruhot të Pejës, në shtëpinë e ish-komandantit të UÇK-së “Mixha” – Qerim Berisha u zbulua pllaka e UÇK-së

Sot në orën 12:00 në fshatin Ruhot të Pejës, në shtëpinë e ish-komandantit të UÇK-së “Mixha” – Qerim Berisha u zbulua  pllakës përkujtimore për organizimin e luftës çlirimtare në këtë fshat Kjo shtëpi ishte bazë e celulave të para të ushtrisë së lavdishme të UÇK-së në fshatin Ruhot. Në këtë manifestim kanë marrë pjesë personalitete nga jeta politike dhe përfaqësues të veteranëve të luftës së UÇK-së.

Kontrolloni gjithashtu

Avni Ajdini: Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike është diskriminues në disa sektorë

BSPK-ja ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të artikujve esencialë në Kosovë dhe propozon ngritje të pagave

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës, po ndjekë me shqetësim rritjen e çmimeve të ...