MIT
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
kek
Fillimi / Institucionet / Në Suharekë shënohet Dita ndërkombëtare e parqeve

Në Suharekë shënohet Dita ndërkombëtare e parqeve

Në shenjë të shënimit të Ditës ndërkombëtare të parqeve, nxënësit e SHFMU “ Destan Bajraktari” në Suharekë, përkatësisht grupi i ekologëve të rinj nga kjo shkollë, kanë mbjellur sot dy drunj dekorativ dhe lule përreth shtatores së ish kryetarit të komunës së Suharekës Ukë Bytyçit.  Në këtë aktivitetet të nxënësve ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Suharekës z.Sali Asllanaj dhe nënkryetari    z.Rexhep Kuçi. Kryetari Asllanaj e ka mbjellur njërin prej druve dhe ka përshëndetur nxënësit e kësaj shkolle për këtë aktivitet të shënuar.

Kontrolloni gjithashtu

Njoftim publik lidhur me mbajtjen e mbledhjes së dhjetë të rregullt të Kuvendit Komunal të Rahovecit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Rahovecit, se mbledhja e dhjetë  e rregullt e Kuvendit Komunal ...