Permbytjet ne SHKUP

Në xhamitë e Kosovës janë grumbulluar 145.961. euro ndihmë për banorët e lagjes Hasanbeg të Shkupit

Në aksionin e Bashkësisë Islame të Kosovës, ditën e premte të 12 gushtit, pas faljes së namazit,  për ndihmë banorëve të lagjes Hasanbeg të Shkupit, të cilët pësuan nga përmbytjet dhe vërshimet, nëpër xhamitë e Kosovës, janë grumbulluar gjithsej 145.961 euro. Këto mjete, Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ia ka transferuar Shoqatës Humanitare “Hilal” të Bashkësisë Islame të Republikës së Maqedonisë.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …